SC Confort Urban SRL a turnat noaptea trecută covorul asfaltic pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile I.L. Caragiale și Poporului. Totodată, pe tronsonul reabilitat au fost marcate și locurile de parcare.

Noaptea trecută, tot pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile Poporului și Străjerului a avut loc frezarea carosabilului urmând ca în această noapte să se toarne asfaltul.
La noapte va începe și frezarea străzii I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
Lucrările vor avea loc între orele 22:00-06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.
Totodată, se lucrează intens și la reabilitarea trotuarelor pe strada Poporului, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Ion Lahovari. Se schimbă bordurile deteriorate, se toarnă asfalt, se amenajează casete pentru copaci.
Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care au loc lucrări și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Articolul precedentMăsuri luate de Garda de Coastă și recomandări pentru perioada sezonului estival
Articolul următorUnde ieșim în week-end, la Constanța?