Sute de amenzi au fost aplicate în ultimele 24 de ore constănțenilor care nu au înţeles să respecte măsurile dispuse prin ordonanţele militare şi au ieşit din casă.

De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 7.882 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 10.758.811 lei. Dintre acestea, 171 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 298.250 lei, din care 168, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 1.874 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse (măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație).

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 25 de societăți comerciale și PFA.

De asemenea, pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, 1.080 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.M.J. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost agrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește situația actualizată legată de COVID-19, la nivelul județului Constanța, bilanțul este următorul: 117 persoane vindecate, 401 persoane carantinate, respectiv 588 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

 

 

 

 

 

Articolul precedentIohannis: E posibil ca după 15 mai să începem ridicarea restricțiilor
Articolul următorAndrei Năstase, președintele Platformei DA din Republica Moldova: „Moldova are nevoie de ajutorul real al României, Uniunii Europene și al Statelor Unite”