Polițiștii locali constănțeni au dat amenzi în valoare de 117960 de lei într-o singură săptămână.

În perioada 29.07.2019 – 04.08.2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat activități de control în Stațiunea Mamaia, Sat Vacanță, Plaja Constanța. În Stațiunea Mamaia operatorilor economici le-au fost întocmite 30 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției, în valoare de 16.500 lei.
În zona de promenadă din municipiul Constanța, Faleza Cazino, Portul Tomis, pe sectoarele de plajă din Stațiunea Mamaia și plaja Constanța pentru pentru acte de comerț ambulant au fost date 82 amenzi contravenționale, în valoare de 41.000 lei.
De asemenea, s-au aplicat 58 sancțiuni contravenționale, în valoare 23.200 lei, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

În paralel cu aceste acțiuni de prevenire și combatere a unor fapte de natură antisocială, polițiștii locali  au acționat în scopul asigurării și menținerii siguranței traficului rutier în Stațiunea Mamaia, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 72 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 37.260 lei. Au fost ridicate 24 de autovehicule, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod constant în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

Articolul precedentSimona Halep, în optimi la Rogers Cup
Articolul următorRechizite și ghiozdane gratuite pentru preșcolarii și elevii din Constanța