Polițiștii locali constănțeni au aplicat pe parcursul anului trecut peste 12.000 de sancțiuni pentru opriri și staționări efectuate neregulamentar pe principalele artere și bulevarde ale orașului, valoarea acestora fiind de aproape patru milioane de lei.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, pe tot parcursul anului 2018, polițiștii locali au aplicat un număr de 12.713 amenzi contravenționale, în valoare totală de 3.884.260 lei. „Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 290 sau 435 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru/cinci puncte- amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare”, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă șoferilor li se recomandă să adopte măsurile necesare pentru respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Articolul precedentAvarie CET. Constănțeni fără căldură
Articolul următorReprezentanța RAR Constanța, în incapacitate de a-și desfășura activitatea