Polițiștii locali au amendat mai multe persoane care făceau comerț ilegal în stațiunea Mamaia și în Satul de vacanță, fiind confiscate și câteva sute de articole de îmbrăcăminte, jucării și articole pentru plaja.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, vineri seară, între orele 18.00 și 21.30, poliţiştii locali au acționat în Mamaia și Satul de Vacanța pentru respectarea normelor legale în vigoare din domeniul activității comerciale, protecției mediului, ordinii publice și siguranței traficului rutier.

Astfel, au fost efectuate controale și verificări de specialitate la 10 operatori economici și legitimate 15 persoane fizice. „Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 37 de amenzi contravenționale, în valoare totala de 28.600 de lei. De asemenea, bunurile – 636 de articole de îmbrăcăminte, jucării și articole pentru plaja – comercializate ilicit au fost confiscate de oamenii legii”, spun sursele citate.

Totodată, a fost constatata și comiterea unei infracțiuni de exploatare a minorului, o fetiță fiind folosită pentru a cerși. În acest caz a fost solicitat un echipaj al DGASPC-ului și s-au întocmit actele premergătoare predării secției de poliție competente material și teritorial.

Activități similare vor fi organizate în mod periodic, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţă publică în orașul Constanța.

Articolul precedentZece tineri au acuzat stări de rău după ce au mâncat la un restaurant din Costineşti
Articolul următorThe Black Sea Film Festival. CineFEELS pe plaja din Vama Veche