Alexandru Rafila, vine, marţi,10 ianuarie , la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, afectat de un incendiu anul trecut, şi va discuta cu autorităţile locale, dar şi cu echipa de conducere în vederea redeschiderii unităţii pentru a acorda asistenţă medicală în condiţii de siguranţă pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

„Ministrul Sănătăţii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, se va deplasa mâine, 11 ianuarie, la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, unitate sanitară care a fost afectată de un incendiu în anul 2021. Ministrul va discuta cu autorităţile locale şi cu echipa de conducere a spitalului în vederea găsirii unei soluţii pentru redeschiderea unităţii pentru a acorda asistenţă medicală specializată în condiţii de siguranţă pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2”, informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.

Vinerea trecută, aflat într-o vizită la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală, ministrul Rafila a anunţat că sunt făcute demersuri pentru redeschiderea unităţilor medicale care au fost afectate de incendii în ultima perioadă.

Citiți și  Rafila, despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: Mi s-a părut foarte ciudat că lucrurile au rămas blocate

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentHotărârile CA al BNR pe probleme de politică monetară
Articolul următorMinistrul Energiei explică de ce unii furnizori nu au aplicat plafonul și reducerea la facturile de energie