Populația localităților de pe litoralul românesc a fost alertată, sâmbătă, după ce zeci de pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, oamenii fiind sfătuiți, în caz că găsesc astfel de pachete, să nu le deschidă și să le predea la poliție.

„Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!”, au transmis polițiștii.

Potrivit primelor informații, pachetele au fost găsite, începând de vineri, pe diferite plaje, de la Năvodari până spre Mangalia, de oameni care au alertat apoi autoritățile.

Poliția și Garda de Coasta survolează apele de coastă în căutarea drogurilor. Acestea ar face parte din același lot descoperit în urmă cu 10 zile la în zona Sfântu Gheorghe și care ar fi fost pierdute într-o furtună pe mare.

În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Articolul precedentConstănțenii pot trimite propuneri pentru modificarea traseelor RATC
Articolul următorCirculația rutieră deviată pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa