Alertă în Constanța!  Mașini de pompieri, autoscara și descarcerarea au fost solicitate la City Park Mall. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu este blocat, la fel si intrările în mall. Sute de oameni au fost evacuati.  Politia l-a identificat pe cel care a dat alerta falsă. A fost amendat cu  4000 de lei și dus la psihiatrie.

Ce spun polițiștii

„Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, ar exista o bombă. Imediat după primirea apelului, la fața locului s-au deplasat polițiștii constănțeni, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, specialiști pirotehniști ai Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru efectuarea verificărilor specifice din domeniul de competență, precum și echipaje de pompieri. Toată zona în cauză, inclusiv complexul comercial, a fost evacuată de forțele de ordine. Persoana care a apelat 112 a fost identificată și depistată în municipiul Constanța la ora 17.50, urmând a fi condusă la sediu pentru stabilirea situației de fapt”.

UPDATE

Intervenția specialiștilor pirotehniști  s-a finalizat. În urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic. Activitatea centrului comercial a fost reluată în condiții de siguranță. 

Persoana care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112.  a fost depistată de polițiști pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța.  Este vorba de un bărbat, de 33 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice. 

A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei și a  fost internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate. 

 

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentVIDEO Razie de amploare a polițiștilor. 1200 de șoferi trași pe dreapta în Mamaia
Articolul următorPolițiștii și jandarmii, acțiuni pe plaja din Mamaia