Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie 2019, sunteți invitați să vă implicați civic pentru viitorul orașului Constanța, în cadrul unei campanii de consultare publică, în premieră în România, intitulată „Alege Prioritățile Orașului Tău!” La finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare metropolitană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România, iar acestea vor fi incluse într-un raport intitulat “România Metropolitană”.

Fiind agreate pentru prima dată, atât de către administrația publică, cât și de comunitatea locală, aceste liste finale de proiecte, ierarhizate în ordinea importanței, vor oferi o viziune clară și strategică de dezvoltare și vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice.

Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru Constanța, sunteți invitați să vă implicați în ierarhizarea acestora, accesând chestionarul de la linkul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

Articolul precedentPhoenix-Știința Constanța întâlnește CSM Alexandria în Cupa României la baschet feminin
Articolul următorSancțiuni contravenționale de 1,6 milioane lei aplicate de ANAF în prima lună de la declanșarea operațiunii Tomis