Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța a finalizat reabilitarea primei clădiri din cele aflate în reparații și urmează să fie scos la licitație pentru a fi închiriat agenților economici.

Potrivit RAEDPP, este vorba despre un imobil situat pe strada Ilarie Voronca, care era până de curând în stare avansată de degradare. Dacă înainte de reabilitare, pereții și tavanul erau plini de mucegai, fațada exterioară era degradată, prezentând un risc major de accidente, iar tâmplăria era deteriorată, acum imobilul și-a schimbat complet înfățișarea. Astfel, fațada a fost refăcută în totalitate, tâmplăria exterioară a fost înlocuită și au fost montate gratii cu jardiniere la ferestre, pentru a da zonei un plus de culoare.

De asemenea, s-au făcut reparații interioare: au fost refăcute tencuielile, au fost zugrăviți pereții și tavanul, iar la rândul ei, instalația sanitară, grav afectată, a fost reparată.
La sugestia RAEDPP, proprietarii de la etajele superioare au refăcut fațada din dreptul locuințelor lor, pentru ca arhitectura imobilului să își păstreze aspectul uniform și armonios.

„Aflat într-o stare accentuată de degradare, spațiul nu era accesibil pentru închiriere, însă acum, grație noii înfățișări, urmează să fie scos la licitație și va fi închiriat agenților economici. Veniturile înregistrate vor fi utilizate la reabilitarea altor clădiri aflate în administrarea Regiei, care apoi vor fi date în exploatare. Urmează să finalizăm lucrările și la alte clădiri care sunt în momentul de față în reparații”, a declarat directorul general al RAEDPP, Florin Gheorghe.

Articolul precedentZeci de persoane evacuate după un incendiu la un hotel din Mamaia
Articolul următorTrafic restricționat pe A2 în urma unui accident în care a fost implicată și o mașină de poliție