Aeromania, show-ul aviatic de la malul Mării Negre, îsi deschide porțile, pe 13 iulie la Aeroportul Alexandru Podgoreanu Tuzla.

Timp de 3 zile, Aeromania prezintă un spectacol de acrobaţie aeriană, dar şi concerte live, standuri de aviaţie, expoziţii de maşini de epocă, de fotografie, concursuri, food court, spaţii de joacă pentru copii, chic picnic

Ziua de vineri, 13 iulie, este dedicată conferinţei pe teme aviatice Pria Talks about Aviation, workshop-ului de fotografie organizat de Nikon şi unei expoziţii de drone  în aer liber.

Sâmbătă, 14 iulie este rezervată showului aviatic la care vor fi prezenţi Jurgis Kairys, Semin Öztürk, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutişti.

Concertele de rock, pop rock, blues şi “neo-boem” sunt programate sâmbătă seara, când vor încheia spectacolul acrobatic cu câteva ore de muzică live Mihai Mărgineanu,Alex Mușat,White Mahala și Colonist pe Lună.

Duminică, 15 iulie, este ziua dedicată unui “chic picnic” pe aeroport Părinţi, pitici, bunici şi iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitaţi începând cu orele 11.00 cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare, pentru a păstra atmosfera elegantă.

Pentru iubitorii zborului, organizatorii au pregătit oferte începând de la 285 de lei / persoană / zbor. Biletele vor fi disponibile în curând în reţeaua bilete.ro, iar zborurile se pot face în ziua picnicului sau în orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii. Fotografiile sau filmările deasupra mării şi plajelor vor fi cu siguranţă amintiri memorabile în portofoliul personal sau pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Mircea Stoian, facebook.com/fotografieaeriana

Articolul precedentTurneul „Toți K1 Pentru România – Unirea, Visul Unei Națiuni” ajunge la Constanța
Articolul următorPeste 150 de șoferi amendați pentru parcare neregulamentară la Constanța