Primăria Constanţa dă asigurări că adăpostul pentru câini din cartierul Viile Noi va fi gata până la sfârșitul anului, acesta urmând să găzduiască 400 de animale.

În aceste zile se lucrează intens la adăpostul pentru câini, aflat în proprietatea Primăriei Municipiului Constanța, situat în cartierul Viile Noi. „Locul a fost complet renovat și poate oferi condiții decente de cazare pentru cățeii fără stăpân. Au fost construite padocuri interioare și exterioare care pot adăposti un număr de 400 de animale”, arată reprezentanții instituției.

 

Se lucrează intens la Adăpostul pentru câini, aflat în proprietatea Primăriei Muncipiului Constanța, situat în cartierul Viile Noi. Locul a fost complet renovat și poate oferi condiții decente de cazare pentru cățeii fără stapân.Au fost construite padocuri interioare și exterioare care pot adăposti un număr de 400 de animale. Padocurile interioare sunt finalizate în proporție de 90%, iar acum se lucrează la cele exterioare, dar și la blocul operator în care vor fi îngrijiți cățeii bolnavi. Lucrările sunt în grafic, astfel încât adăpostul să fie funcțional până la sfârșitul anului.

Publicată de Primăria Constanța pe 11 Iunie 2018

 

Potrivit acestora, padocurile interioare sunt finalizate în proporție de 90 la sută, iar acum se lucrează la cele exterioare, dar și la blocul operator în care vor fi îngrijiți cățeii bolnavi. „Lucrările sunt în grafic, astfel încât adăpostul să fie funcțional până la sfârșitul anului”, au mai precizat sursele citate.

Articolul precedentTrafic oprit pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa
Articolul următorRegele Ferdinand primește vizita înalților reprezentanți ai Casei Regale a României