pompieri

Premergător și în timpul Sfintelor Sărbători Pascale, efective din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța sunt angrenate într-o serie de activități ce au drept scop asigurarea nivelului de protecție și siguranță a cetățenilor și evitarea producerii unor evenimente ce ar putea umbri aceste sărbători.

Astfel, pe durata desfășurării manifestărilor religioase cu public numeros se vor executa misiuni de supraveghere pentru respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru asigurarea unui răspuns prompt în situația producerii unor evenimente nedorite.

Cadrele Inspecției de Prevenire desfășoară activități de îndrumare și control privind respectarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la lăcașuri de cult ortodox din județ.

Totodată, au loc controale tematice de prevenire a situațiilor de urgență la unități din turism, la cluburile de pe litoral, precum și la amenajări temporare. Activitățile sus menționate se desfășoară în perioada 22.04.2019-01.05.2019.

Articolul precedentCorvetă turcească în vizită în portul Constanța
Articolul următorUnitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă intra în programul de oprire planificată