smacap_Bright

Programul echipelor de dezinsecție a fost dat peste cap de ploile din ultimele zile, motiv pentru care, în timpul pe care l-a avut la dispoziție, societatea responsabilă de reducerea numărului de insecte care produc disconfort a suplimentat echipele pentru a acționa în toate spațiile verzi din municipiul Constanța.

Lucrătorii stropesc, miercuri, spațiile verzi din Tomis I, II și III, Casa de Cultură, ICIL și Trocadero. Joi, echipele vor ajunge în Faleză Nord, Centru, Peninsulă și I.C. Brătianu, iar vineri se va acționa în stațiunea Mamaia, cartierele Tomis Plus, Palazu, Compozitori, Tomis Nord și parcul Tăbăcărie. Concomitent, platformele de gunoi sunt stropite împotriva insectelor și sunt igienizate.

La acțiunea de miercuri seară vor participa și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din zonele menționate, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Primăriei Constanța, care și-au manifestat intenția de a participa la dezinsecție.

Substanțele folosite de Primăria Municipiului Constanța sunt SolfacTrio Ec 200 și Deltatim plus, soluții avizate de Ministerul Sănătății și care au o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort – ţânţari, muşte, căpușe, gândaci, furnici, etc. Pentru a combate insectele se folosesc 1,5 litri de soluție pentru 100 de litri apă.

Articolul precedentGrădinița cu Program Prelungit nr.2 din Constanța a fost renovată
Articolul următorDoi polițiști constănțeni au primit emblema de onoare a MAI