În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Timp de patru ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.
Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

UPDATE

În acest context, polițiștii au legitimat 82 de persoane și verificat 14 autoturisme. Totodată, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 2 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 2 la alte acte normative. Valoarea sancțiunilor aplicate de polițiști este 1.450 de lei.

În acțiune au fost angrenați și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.

Articolul precedentUnitatea 1 CNE Cernavodă oprită controlat
Articolul următorȘoferi amendați de polițiștii locali constănțeni