Accidentul petrecut marţi seara în zona localităţii Murighiol,, a avut loc pe fondul unor neînţelegeri în deplasare între conducătorii celor două ambarcaţiuni, unul dintre aceştia fiind depistat că băuse, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea.

Din primele verificări a rezultat faptul că o ambarcaţiune în care se aflau 4 persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braţ Sfântu Gheorghe, cu intenţia de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînţelegeri în deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcaţiune  în care se aflau 9 persoane, care se deplasa din sens opus.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcootest, pentru conducătorul primei ambarcaţiuni rezultând o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Citiț și https://realitateadetulcea.net/video-doua-ambarcatiuni-sau-ciocnit-la-murighiol-a-fost-activat-planul-rosu-de-interventie/

Sursa: Realitatea de Tulcea