Un bărbat de 63 de ani a murit după ce a fost strivit de un palet de lemne în Portul Constanța. Accidentul de muncă a avut loc joi, 25 noiembrie, în Portul Constanța, în Dana 18.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Constanța, aflat în timpul serviciului, în funcția de conducător auto al unei societăți comerciale din portul Constanța.Din primele informații, se pare că acesta ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion, cu paleți din lemn, iar, la un moment dat, un palet ar fi alunecat și căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului.

La fața locului salvatorii au ajuns cu o  autospecială de stingere, un echipaj SMURD B, un echipaj de descarcerare și un echipaj SAJ C.

Victima a fost găsită  în stop cardio-respirator, echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare, dar din nefericire a fost  a declarat decesul.

A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiști și reprezentanți ai I.T.M. Constanța, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Sursa: Realitatea de Constanta