Peste 31.000 de ghiozdane, complet echipate, vor ajunge în această săptămână în 50 de școli și 70 de grădinițe din municipiul Constanța, iar școlarii și preșcolarii le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală.

Potrivit Primăriei Constanța, ghiozdanele, în valoare de peste 1.200.000 de lei, de o calitate deosebită, vin la pachet și cu penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți și creioane de colorat, bineînțeles, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII.

A început distribuirea rechizitelor către școli și grădinițe! Copiii le vor găsi pe bănci la începutul anului școlar!Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, a început distribuirea ghiozdanelor și a rechizitelor gratuite pentru școlile și grădinițele din orașul nostru. Cele peste 31 de mii de ghiozdane, complet echipate, vor ajunge în această săptămână în 50 de școli și 70 de grădinițe din municipiul Constanța, iar școlarii și preșcolarii le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală. Ghiozdanele, în valoare de peste 1.200.000 de lei, de o calitate deosebită, vin la pachet și cu penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți și creioane de colorat, bineînțeles, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII.Ghiozdanul pentru grădiniță cuprinde cărți și creioane de colorat, culori cerate, batoane din plastilină și planșetă pentru scris.Cel pentru clasele 0-IV are în interior un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu stilou, creioane, carioci, riglă și radieră, iar cel pentru clasele V-VIII are înăuntru cinci caiete studențești de română, cinci de matematică, penar și trusă de geometrie.Livrarea ghiozdanelor și a rechizitelor către cele 120 de unități de învățământ a început în această dimineață și va dura, cel mai probabil, până la sfârșitul acestei săptămâni.Vor primi ghiozdane și rechizite și copiii din școlile și grădinițele particulare autorizate.#PrimariaConstanta#rechizitegratuitepentrucopii#iloveCt#DecebalFagadau

Publicată de Primăria Constanța pe Luni, 27 August 2018

Ghiozdanul pentru grădiniță cuprinde cărți și creioane de colorat, culori cerate, batoane din plastilină și planșetă pentru scris.

Cel pentru clasele 0-IV are în interior un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu stilou, creioane, carioci, riglă și radieră, iar cel pentru clasele V-VIII are înăuntru cinci caiete studențești de română, cinci de matematică, penar și trusă de geometrie.

Livrarea ghiozdanelor și a rechizitelor către cele 120 de unități de învățământ a început de luni, prin Serviciul Public de Asistență Socială al Primăriei Constanța, și va dura, cel mai probabil, până la sfârșitul acestei săptămâni. Vor primi ghiozdane și rechizite și copiii din școlile și grădinițele particulare autorizate.

Articolul precedentHaine pentru copii contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea
Articolul următorAvioane Hornet canadiene la baza aeriană Mihail Kogălniceanu