Festivalul Salsa Week Romania, unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate în țara noastră, care a devenit cel mai așteptat festival latino din România va avea loc, în luna august, la Vama Veche.

Dansul a evoluat foarte mult în ultimul timp, iar acest lucru se datorează faptului că tot mai mulți oameni au înțeles că dansul depășește cu mult nivelul unei simple pasiuni, și este foarte benefic asupra organismului uman. Cei mai mulți văd dansul ca pe o simplă modalitate de a-ți petrece timpul liber. Dansul este însă mult mai mult. Specialiștii au definit dansul ca fiind una dintre cele mai ușoare și mai distractive metode de menține corpul în mișcare și în plus, practicarea dansului e recomandată deoarece aduce cu sine o serie de alte beneficii cum ar fi reducerea stresului, protejează inima și energizează corpul și, mai ales, menține creierul în formă.

Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, pun în scenă cel mai iubit spectacol latino din România, în cadrul celei de a XIV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”.

Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy.

Una dintre marile surprize ale ediției de anul acesta este concertul Live Grupo Extra, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, miercuri, 9 august. Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: Sophie Fox (UK), Diana Montoya & Othman (COL), Jhesus Aponte (ITA), Leon Rose (UK), Eider Rua (COL), BNF Dubai ( UAE) Andrea Bosonotto & Silvia Accosatto (ITA), JESSICA & manuel (ITA), Simone & Martina (ITA), Evgeni Markov &Nicole (BUL), Ibra Chavez ( FRA), Pambos (BUL), Umberto Nocita (ITA), Marvin Ramos & Naylet (COL), Maria Lopes (FRA), Hicham Lokito (DUB), iar lista completă este disponibilă pe http://salsaweek.ro/ și aici.

Momentul mult așteptat este concursul “Romania Latin Dance Cup”: marți, 7 august 2018 – Romania Latin Dance Cup Kids și duminică, 12 august 2018 – Romania Latin Dance Cup Adults. Câștigătorii locului 1 la cea de-a 14-a ediție a Festivalului SALSA WEEK vor reprezenta Romania la Internațional “World Latin Dance Cup”.

Articolul precedentSancțiuni în valoare de peste 60.000 de lei, aplicate de polițiștii locali din Constanța
Articolul următorPrejudiciu de peste 7.000.000 de lei, investigat de polițiștii constănțeni