Primul weekend din noiembrie debutează în forță în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 12:00, publicul constănțean poate viziona ”Familia Addams”, în regia lui Greg Tiernan și Conrad Vernon. Pelicula este o comedie de acțiune ce spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieți încep să fie serios afectate odată ce sunt puși față în față cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams. În distribuție: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia și Nick Kroll.

De la ora 17:30, sunteți invitați la proiecția de gală a filmului „Arest”. Cel de-al doilea lungmetraj semnat de Andrei Cohn îi are în distribuție pe Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu, alături de András Hatházi, Liviu Pintilieasa, Sorin Cociș și Marian Alexoaia. În august 1983, arhitectul Dinu Neagu împreună cu soția și cei doi copii, un băiețel și o fetiță, sunt pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii. Filmul continuă în arestul miliției, unde arhitectul Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta.

Începând cu ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Arnold Schwarzenberger, Mackenzie Davis, Linda Hamilton și Natalia Reyes în ”Terminator: Destin întunecat”. Regizat de Tim Miller, filmul spune povestea lui Sarah Conner care face echipă cu câțiva agenți pentru a lupta împotriva lui T-1000.

„Maleficient: Suverana Răului” revine duminică, 03 noiembrie, în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Sunt programate 2 proiecții, de la ora 12:00 și de la ora 15:00. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Din distribuție fac parte: Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer.

Milla Jovovich, Eiza González, Emma Roberts, Awkwafina și Danielle Macdonald sunt protagonistele dramei fantastice ”Paradise Hills” care va fi prezentată publicului duminică, de la ora 17:30. În filmul de debut al lui Alice Waddington, o tânără rebelă pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneeană izolată, condusă de Ducesa (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru fi transformate în cea mai bună versiune a lor. Uma își găsește un oarecare confort în prietenia cu alte rezidente ale complexului Paradise Hills, Chloe (Danielle McDonald), Yu (Awkwafina) vedeta pop Amarna (Eiza Gonzalez), dar va descoperi repede că, în spatele acestui lux se ascunde un secret sinistru.

Regalul cinematografic continuă cu „Zombieland: Rundă dublă”, în regia lui Ruben Fleischer, care va fi proiectat de la ora 20:00. Umor negru și găleți de sânge oferea primul film Zombieland, despre un tânăr, Columbus (Jesse Eisenberg), care explorează ce a mai rămas din orașe după o apocalipsă zombie, alături de nou întâlniții pe drum Tallahassee (Woody Harrelson) și surorile Wichita plus Little Rock (Emma Stone și Abigail Breslin). Cei patru cautau să se adăpostească din calea zombilor. În sequel, protagoniștii vor avea de-a face cu zombies evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează.

 

Articolul precedentMoșii de toamnă. Obiceiuri și tradiții de Sâmbăta Morților
Articolul următorAlertă meteo. Cod galben de vânt pentru județele Constanța și Tulcea