sursa foto: IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni sărbătoresc, pentru al șaptelea an, Ziua Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța „Mihail Kogălniceanu”, stabilită pentru 26 iulie.

Pentru a celebra cum se cuvine această zi importantă din istoria jandarmeriei constănțene, vor fi organizate o serie de activități, astfel:

Joi 26 iulie a.c., cu începere de la ora 08.15 , în prezența personalului de la reședința inspectoratului, se va arbora Drapelul României, în acordurile Imnului Național.

Activitățile vor continua cu acordarea de recompense (diplome de merit, citare prin ordin de zi pe unitate, felicitări și mulțumiri) din partea conducerii inspectoratului, pentru ofițerii și subofițerii care au obținut rezultate bune și foarte bune în activitate, iar de la ora 09.00 la capela unității va avea loc slujba de Te-Deum.

Tot cu acest prilej, începând cu ora 11.00, va avea loc o vizită la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța pentru copiii jandarmilor constănțeni. Invitații noștri vor avea astfel ocazia să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă Jandarmeria Română, totodată fiindu-le prezentată și o temă referitoare la Centenarul Marii Uniri 1918-2018.

Articolul precedentApa Mării Negre este numai bună de îmbăiere
Articolul următorAccident în lanț lângă Costinești. 2 persoane au fost rănite