Un număr de 11 persoane au fost reținute de polițiștii constănțeni în urma unui scandal ce a avut loc, marți, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală. Acestea vor fi prezentate, miercuri, în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați, marți dimineață, prin apel 112, după ce în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța se iscase o încăierare între mai multe persoane. „La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală. Persoanele implicate au fost identificate și au fost conduse la sediul poliției pentru audieri”, au transmis polițiștii constănțeni.

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Constanța pentru o examinare. În fața sediului, bărbatul în cauză, împreună cu familia acestuia au fost așteptați de alte persoane, fiind iscat un conflict.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. În cursul zilei de miercuri acestea vor fi prezentate instanței de judecată. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Articolul precedentAtenție șoferi! Strada Unirii, închisă între străzile Pescărușului și Dragoslavelor
Articolul următorCT BUS vrea să devină cel mai puternic operator public din regiune